Anja Zorko

Moje ime je Anja in od nekdaj rada raziskujem. Svet, telo, sebe. Moja neskončna želja po raziskovanju sveta v najstniških letih, me je pri osemnajstih pripeljala do indijske družine v Angliji, pri katerih sem živela in delala kot au-pairka, ter z njihovo pomočjo odkrivala indijsko kulturo, svet joge in se spraševala kaj je pomen vseh manter, ki so jih skupaj prepevali v templju sredi Londona, medtem ko sem sama zavzeto poskušala ujeti vsaj kakšno besedo.

Moja radovednost me je peljala po velikem delu sveta – od Amerike, Mehike, Peruja, Avstralije in seveda zelo pogostokrat tudi do Indije, kjer mi je njihova kultura prirastla k srcu, svet joge pa mi postal tako blizu, da sem se odločila še tretjič vrniti in narediti certifikat za učiteljico joge.

Izobraževala sem se v Sloveniji in v tujini, kar je razširilo moja jogijska obzorja in mi dovolilo, da na jogo danes gledam povsem drugače in se zavedam kako velik pomen nosi moja vloga predajanja znanja v studiu in izven studia. 

Anamaya je čas, ki ga preživimo, medtem ko se gibamo, dihamo – vse, s čimer ostajamo prisotni v trenutku. Pridruži se mi pri spoznavanju gibov, asan, dihalnih tehnik in ritualov, ki bodo odprli tvojo zavest.

 

Vsi moji zapisi.

Sem Anja in od nekdaj rada raziskujem. Svet, telo, sebe. Pridruži se mi pri spoznavanju gibov, asan, dihalnih tehnik in ritualov, ki bodo odprli tvojo zavest.