O NAS

Spletni JOGA BUTIK ZA
ENOSTAVNO urbano življenje.

Monomi je prostor, kjer najdeš vse, kar potrebuješ za svoje dobro počutje. Je pristan sprejemanja, odkrivanja in spoznavanja sebe. Je kraj, kjer se srečajo naučene modrosti preteklosti in urbano življenje sedanjosti. Je mesto priložnosti svežega začetka.

V sodelovanju s priznanimi strokovnjaki in izkušenimi mentoricami s področja joge in drugih strok, ki se ukvarjajo z udobnim načinom življenja, ustvarjamo prostor za učenje in rast. Vse poučne in razmišljujoče vsebine so pripravljene z ljubeznijo in so na voljo brezplačno.

IDEJA

RAST in
razvoj
POSAMEZNIKA

Ustanoviteljica in idejna vodja znamke Monomi sem Teja Osterc. Zaljubljena v idejo o rasti in razvoju posameznika sem s pomočjo majhne, a virtuozne in strokovne ekipe sodelavcev ustvarila prostor, kjer najdeš podporo za stabilne nove začetke ter pripomočke za visokopotezna nadaljevanja.

*Avtor fotografije: Klemen Golob

TRAJNOST

SKUPAJ S priznanimi znamkami
STREMIMO K TEMU, DA PONUJAMO trajnostne artikle.

Pomembno nam je, da so izdelki, ki jih ponujamo, izdelani z ljubeznijo in na način, da okolje obremenjujejo v najmanjši meri. Hkrati se zavedamo, da še imamo prostor za napredek, zato stalno iščemo nove poti in načine, kako trajnostno politiko znamke Monomi razvijati ter izpopolnjevati.

Ne le z artikli, pač pa tudi s skrbno pripravljenimi vsebinami se trudimo glas o trajnostnem delovanju na subtilen način širiti med vse, ki se s tovrstnim načinom življenja šele spoznavajo in čudovitost takšnega ravnanja komaj odkrivajo.

Manduka

Lotuscrafts

Yuman

Indigo Luna

Koshi

Luci

EKIPA

Z LJUBEZNIJO PRIPRAVLJAMO
strokovno podkovane VSEBINE

Spletni joga butik ni le trgovinica, je prava zakladnica napotkov, teorij in praks s sveta joge. Vsebine so plod dolgoletnih raziskovanj priznanih učiteljic joge in drugih preverjenih strokovnjakov. Vsebinsko bogati zapisi in skrbno pripravljene video vsebine so na voljo brezplačno.Spoznaj čudovito ekipo avtoric in avtorjev, ki soustvarjajo Monomi zgodbo.

KONTAKT

Pošlji nam sporočilo.