Teja Čretnik

Moje ime je Teja. Sem pozitivna, motivirana, željna novega znanja in izzivov. Svoje znanje rada delim z drugimi. V življenju mi je pomembno, da se redno gibam, zdravo jem in se dobro počutim v svojem telesu. Že od otroštva je gibanje velik del mojega življenja.  Končala sem umetniško gimnazijo, smer sodobni ples in balet. Takrat sem prvič stopila v stik z jogo, ki je le še poglobila mojo željo po znanju o jogi. Udeležila sem se tečaja za joga učiteljico po katerem sem hitro začela poučevati. Delo in izkušnje so me pripeljale do področij pravljične joge za otroke, akrobatike in akro joge.

Zame je joga delo na sebi, raziskovanje sebe, učenje o sebi in drugih, povezovanje, doživljanje in deljenje. Z vsem znanjem, ki sem ga tekom let pridobila, sem svojo jogo spremenila v bolj celostno. Stil poučevanja joge, ki sem ga razvila, temelji na funkcionalnosti celotnega telesa, ki podpira naravno gibanje, zmanjša prisotne bolečine in vpliva na boljše duševno počutje.

Sem licencirana učiteljica hatha joge, pravljične joge za otroke, leteče joge, diplomirana kineziologinja in trenutno študentka magistrskega programa športne vzgoje. Sem soustanoviteljica kineziološkega centra ACTA Performance & Rehab v Kopru, kjer skrbimo za kondicijsko pripravo posameznika, dobro počutje ter povezavo telesa in duha. Trenutno sodelujem tudi s P-boutique studiom v Ilirski Bistrici.

Svoj prosti čas rada preživljam aktivna v naravi in po svetu skupaj s svojim partnerjem in kužkom. Najbolj uživam med jogo, akro jogo, funkcionalno vadbo in plezanjem.

Ljubezen je ples srca, kjer vsak gib prinaša ritem radosti. Ne pozabi se gibati, kajti v življenju vsak tvoj korak oblikuje del tvoje zgodbe in vsak gib te popelje proti obzorju tvojih sanj.

Moje ime je Teja. Sem pozitivna, motivirana, željna novega znanja in izzivov. Svoje znanje rada delim z ljudmi. Zame je joga delo na sebi, raziskovanje sebe, učenje o sebi in drugih, povezovanje, doživljanje in deljenje.