Sara Stankovič - joga na Primorskem

Sara Stankovič

Sem Sara. Kraševka, ki obiskuje različne primorske kraje in s tamkajšnjimi vaščani deli svoje znanje joge.

Na svoji jogijski poti sem opazila, koliko pozitivnih koristi, tako fizičnih kot mentalnih, joga prinese v tvoje življenje in sem to želela deliti z drugimi. Svojo vadbo sem začela deliti s krajani bližnjih vasi, sedaj pa svojo vadbo joge delim tudi s preostalimi slovenci, kar preko spleta.

Rada imam vse oblike gibanja, od rolanja in rolkanja, do plavanja in plesa. Prav zato me največkrat lahko najdeš kje zunaj, v naravi ali med ljudmi.

Monomi joga učiteljica Sara Stankovič

Tudi učitelji smo učenci. Zavedam se kako pomembno je znanje in, da se v življenju nikoli ne nehamo učit. Tudi jaz se še vedno učim. Ne samo zase ampak tudi za vas. Zato ker želim prav svojim vadečim ponuditi čim več koristi in seveda pravilnih informacij.

Svoje šolanje sem začela na filmski šoli, kjer sem dobila znanje, ki ga sedaj uporabljam v svojih vodenih vadbenih posnetkih. Kasneje sem se udeležila svojega prvega učiteljskega tečaja za jogo in tako združila svojo ljubezen do joge, znanja in filma.

Skozi leta svoje znanje joge vedno bolj nadgrajujem z različnimi učiteljskimi tečaji pod vodstvom izkušenih jogistov:

 

  • Hatha joga 300 RJU – Nataraja Studio (Slovenija)
  • Jin joga 60 RJU – Sampoorna Yoga (Indija)
  • Ashtanga joga 300 RJU – Sampoorna Yoga (Indija)
  • Arogya joga 300 RJU – Sampoorna Yoga (Indija)

Sem Sara. Kraševka, ki obiskuje različne primorske kraje in s tamkajšnjimi vaščani deli svoje znanje joge. Na svoji jogijski poti sem opazila, koliko pozitivnih koristi, tako fizičnih kot mentalnih, joga prinese v tvoje življenje in sem to želela deliti z drugimi.