Zdravljenje z zvokom

Zdravljenje z zvokom je starodavna umetnost, ki jo vzhodnjaki že tisočletja uporabljajo za pomiritev in uravnavanje uma, hkrati pa uravnovešajo telo s sproščanjem napetosti in subtilnih energijskih blokad s ponovnim usklajevanjem celičnih vibracij na določeno frekvenco za optimalno zdravje. Zvočne kopeli so globoko pomirjujoče za um in nam pomagajo ohraniti pozornost navznoter, saj večina ljudi veliko razmišlja in tako um težje utišamo. Lepota zvoka je v tem, da to takoj naredi namesto nas. Naš um ne more nasprotovati zvoku in vibracijam posod, gonga in drugih instrumentov. Morda bo poskusil, a zvok bo vedno zmagal. Slišiš ga z ušesi, vpliva pa tudi na celotno telo. Pogosto nas pusti v tako blaženem stanju, da ga je težko razložiti ali si predstavljati. Na telo deluje na celični ravni.

Zvočna kopel je potopitev v čudovite zvoke in vibracije, ki zdravijo naše telo, um in duha. Vse v vesolju, vključno z našim telesom, je sestavljeno iz vibracij. Vsak organ in celica vibrira na določeni frekvenci. Zvok in vibracije potujejo do 5-krat učinkoviteje skozi vodo in ker smo sestavljeni iz 70 odstotkov vode, lahko občutimo vibracije in njihove učinke na celični ravni. Zato v zvočni kopeli občutimo globoko sprostitev ter občutek miru in dobrega počutja.

Kozmični zakon pravi da misel ustvarja realnost. Ko prepevamo mogočne mantre, afirmacije ali zdravilne pesmi, postanemo eno s peto energijo. S tem pride do čiščenja v našem fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem telesu. S ponavljanjem neke misli / mantre / pesmi, se povežemo s kolektivno nezavednim, iz katerega je misel prvotno nastala. Bolj kot jo ponavljamo, močneje postaja. Vibracija zvoka poveže um, telo in duha. Petje manter še bolj aktivira subtilne energijske centre in nas umiri, sprosti in navda z radostjo.

Moje ime je Patricija. Sem večkrat certificirana učiteljica joge, pevka, glasbenica in tista, pri kateri lahko vsak najde trenutek sprostitve zase. Učenje in izobraževanje predstavlja del mojega vsakdana; vse z namenom, da svojim vadečim ponudim čim več možnosti za razvoj, sproščanje in umirjanje.