Patricija Roj - Joga klub Maribor

Patricija Roj

Moje ime je Patricija. Sem večkrat certificirana učiteljica joge, pevka, glasbenica in tista, pri kateri lahko vsak najde trenutek sprostitve zase.

Učenje in izobraževanje predstavlja del mojega vsakdana; vse z namenom, da svojim vadečim ponudim čim več možnosti za razvoj, sproščanje in umirjanje ter jih pri tem lahko podprem na različne načine.

V svojem Joga klubu Maribor vodim tečaje Hatha in dinamične Vinjyasa joge, Yin joge in miofascialnega sproščanja ter vadbo obrazne joge. Svoje znanje redno nadgrajujem na delavnicah pri mednarodnih visoko certificiranih učiteljih. Moje vadbe so čarobna kombinacija dihanja, joge, meditacije in glasbe.

Skupaj s partnerjem Markom vodim tudi zvočne sprostitve s himalajskimi posodami, gongom in drugimi holističnimi glasbili, delavnice pranajame, sem pa tudi pevka v kar nekaj glasbenih zasedbah. Živim z glasbo in glasba živi v meni že od mojega rojstva.

Joga je v moje življenje vstopila pred 10 leti. Predvsem zato, ker sem si želela narediti »špago«. Tako mi je joga dala prvo »učenje« – opuščanje pričakovanj in potrpežljivost. Že na prvi vadbi so me občutki, ki sem jih na jogi “spoznala”, očarali za vedno. Ljubezen na prvi gib, ki bo trajala večno.

Leta 2018 me je ljubezen do otrok in glasbe popeljala v Kambodžo. Tam sem kot prostovoljka pol leta delala in prepevala z otroki, opravila sem učiteljski tečaj Fundation Yoge in se zaljubila v zvočno meditacijo. Po vrnitvi domov sem leta 2019 opravila še učiteljski tečaj Joge za otroke, šolarje in družinsko jogo in dokončala triletni učiteljski tečaj Hatha joge. V naslednjih dveh letih sem poglabljala svoje znanje Vinyasa joge in MioYin joge in si tako pridobila certifikata. V letu 2022 sem dopolnila znanje še z obrazno jogo.

Joga me je skupaj z izkušnjo v Kambodži neverjetno spremenila. Našla sem svoj notranji mir in čarobnost v sedanjem trenutku. 

 

Vsi moji zapisi.

Moje ime je Patricija. Sem večkrat certificirana učiteljica joge, pevka, glasbenica in tista, pri kateri lahko vsak najde trenutek sprostitve zase. Učenje in izobraževanje predstavlja del mojega vsakdana; vse z namenom, da svojim vadečim ponudim čim več možnosti za razvoj, sproščanje in umirjanje.