Katja Valič

Sem Katja. Priznana učiteljica joge ter ustanoviteljica joga studia Joga Vita v Mariboru.

Svoje jogiste in sledilce na socialnih omrežjih želim opolnomočiti skozi svoje življenjske izkušnje, dostopnostjo, humorjem in kreativnimi navodili. Moje vadbe joge imajo namen poglabljanja povezanosti. Ne le samih s seboj, temveč tudi z ljudmi okoli nas.

Po nekaj letih, ko sem opravljala skoraj noč in dan delo brand managerja v napornem poslovnem svetu, sem po izgorelosti  popolnoma obrnila svoj način življenja. Iz pepela me je dvignila joga in ljubezen do hribov. Na svojem jogijskem področju se razvijam že skoraj dve desetletji, od tega zadnje desetletje poučujem jogo, pišem članke na to temo in vodim jogijske oddihe.

Svoje življenje rada delim na socialnih omrežjih. Sem ustanoviteljica #jogasvet na Instagramu ter istoimenske skupine na Facebooku. Ko nisem na podlogi za jogo se rada potepam. Sem žena in ponosna mamica dvema hčerkama. Takrat, sredi noči, globoko v spanju, pa nisem nič od zgoraj naštetega.

Takrat sem jaz. Skupek energije vseh prednikov. Delček vesolja in bitje srce. Takrat sem brez vloge. Enkratno in neponovljivo bitje. Kot ti in ti in ti in ti …

 

Vsi moji zapisi.

Sem Katja. Priznana učiteljica joge ter ustanoviteljica joga studia Joga Vita v Mariboru. Moje vadbe joge imajo namen poglabljanja povezanosti. Ne le samih s seboj, temveč tudi z ljudmi okoli nas.