Karin Putrih

Moje ime je Karin Putrih. Sem učiteljica joge, plesalka, akrobatka, kaskaderka in ustanoviteljica LifeOnTheMat – joga skupnosti in šole.

Gibanje je del mojega vsakdana, je način življenja, podloga pa varno zavetje pred razburkanimi trenutki življenja. Joga me je našla, ko sem jo najbolj potrebovala. V času negotovosti, neprijetnih odnosov in iskanju same sebe, sem trenutke preživljala na podlogi in korak za korakom sestavljala svojo zgobo. Leta 2020 sem odpotovala na Kostariko, kjer sem pod vodstvom Jonah-a Kesta-a, sina Briana Kesta (ustanovitelja Power yoge), uspešno opravila učiteljski tečaj. To ni bila samo šola joge, ampak življenjska izkušnja, po kateri sem se precej preprosto odločila za svojo pot. Poučevanje in mentorstvo je del mojega življenja od leta 2005. Poučevala sem ples, ustvarjalni gib in jogo v različnih okoljih za vse starosti.

Joga je v moje življenje prinesla radovednost, mir, poglobljene odnose in zdravo počutje. Vse to želim deliti s tabo, zato sem ustvarila LifeOnTheMat, ki nudi varno zavetje polno joge, ljubečega gibanja, delavnic ter joga oddihe za vsakogar.

 

Vsi moji zapisi.

Karin Putrih -LifeOnTheMat
Karin Putrih -LifeOnTheMat

Moje ime je Karin Putrih. Sem učiteljica joge, plesalka, akrobatka, kaskaderka in ustanoviteljica LifeOnTheMat, ki nudi varno zavetje polno joge, ljubečega gibanja, delavnic ter joga oddihe za vsakogar.