Praksa za odpiranje srca - Monomi - Anja Kaloh - YouTube

Praksa za odpiranje srčne čakre

Nameni nekaj trenutkov svoji srčni čakri s to priljubljeno sekvenco, ki odpira prsni koš, sprosti nepete misli in učvrsti telo.

 

V tej praksi večino asan izvedemo dinamično, v flow-u. V kolikor je tvoj spodnji, ledveni in križni del hrbta občutljiv, prakso izvajaj še posebej z veliko nežnosti in občutka.

 

Praksa je nežna in dostopna skoraj vsem. Zahtevnost prakse je srednja do težja. Če med samo prakso potrebuješ počitek, si ga prosim vzemi. Tvoja izkušnja prakse ni odvisna samo od mojega vodenja, ampak je združenost mojega vodenja in tvoje bolj ali manj zavestne* prisotnosti. Ohranjaj stik s čutenjem svojega telesa in se zavedaj svojega diha, vsakega vdiha, vsakega izdiha.

Želim ti prijetno izkušnjo.

 

*Zavestno izraža, da kaj poteka, se naredi s sodelovanjem zavesti, volje.

Izvedba jogijskih položajev poteka na lastno odgovornost. Za morebitne poškodbe, poslabšanja stanja ali druge negativne posledice, ki bi lahko nastale med prakso ali kot posledica le-te, ne prevzemamo odgovornosti. Če imaš kakršnekoli zdravstvene težave, se pred prakso posvetuj s svojim zdravnikom.

Sem Anja, diplomirana profesorica športne vzgoje in učiteljica joge, ki sem svoje poslanstvo našla v vodenju joge s poudarkom na zavedanju in čutenju. Iz ljubezni do joge sem ustanovila Asteya yoga studio v Mariboru in razvila lasten koncept joga oddiha.