Joga vadba za zgornji del hrbta.

Praksa za zgornji del hrbta

Tokrat bomo med vadbo več pozornosti usmerili v zgornji del hrbta. Celotna praksa se dogaja nizko, blizu Zemlji. Brez strešice, brez chaturange – “vinyase”, nežno dinamična in dostopna večini. Vadba je primerna za zdrave, predhodno gibalno aktivne osebe, za začetnike v praksi joge in za vse, ki ste se s prakso joge že srečali.

Tvoja izkušnja prakse ni odvisna samo od mojega vodenja, ampak je združenost mojega vodenja in tvoje bolj ali manj zavestne* prisotnosti. Ohranjaj stik s čutenjem svojega telesa in se zavedaj svojega diha, vsakega vdiha, vsakega izdiha.

Želim ti prijetno izkušnjo.

*Zavestno izraža, da kaj poteka, se naredi s sodelovanjem zavesti, volje.

Izvedba jogijskih položajev poteka na lastno odgovornost. Za morebitne poškodbe, poslabšanja stanja ali druge negativne posledice, ki bi lahko nastale med prakso ali kot posledica le-te, ne prevzemamo odgovornosti. Če imaš kakršnekoli zdravstvene težave, se pred prakso posvetuj s svojim zdravnikom.

Sem Anja, diplomirana profesorica športne vzgoje in učiteljica joge, ki sem svoje poslanstvo našla v vodenju joge s poudarkom na zavedanju in čutenju. Iz ljubezni do joge sem ustanovila Asteya yoga studio v Mariboru in razvila lasten koncept joga oddiha.