Monomi - spletni joga butik za enostavno urbano življenje

Novo v Monomi! Joga torbe za enostavno urbano življenje

Ponosna sem, da lahko predstavim prve Monomi izdelke. Z ljubeznijo in skrbnostjo smo oblikovali kolekcijo Monomi joga torb, da ti olajšamo pot v tvoj joga studio in te spremljamo na tvojih vsakodnevnih poteh. Spoznaj Tulo, Vito in Sofi.

Foto: Sami Rahim

Tula

Tula je torba, ki podlogo nežno, a sigurno objame, njen visok zunanji žep pa varno hrani tvoj telefon, ključe in ostale drobne potrebščine, brez katerih nikoli ne greš od doma. Je izjemno praktična za prenašanje in s prilagodljivo višino, tako da ustreza vsem tipom joga podlog. Dolžino naramnice je možno regulirati. Tulo lahko nosiš preko rame, ali prečno preko prsi, simpatična zapiralna pentlja na vrhu pa ti omogoča čvrst oprijem za še eno opcijo prenašanja. Je ultimativna torba za enostavno urbano življenje. Torba, ki spominja na tulec je prva Monomi torba, ki smo jo ustvarili, zato mi je še prav posebej pri srcu.

Foto: Sami Rahim

Vita

Torba Vita je večnamenska torba s prekatom za joga podlogo na zunanji strani. Je dovolj prostorna za hrambo ostalih pripomočkov, oblačil in vsega, kar potrebujemo za enostavno urbano življenje. Ta nepogrešljiv pripomoček je primeren za udobno nošenje vseh vrst joga podlog. Robusten material podlogo sigurno drži na mestu, ob tem pa nudi varno zavetje vsemu, kar hraniš v torbi. Vita pomeni življenje, kar se prenese na uporabnost torbe s stališča večnamenskosti in praktičnosti, kar v našem hitrem življenju še kako potrebujemo. Z imenom se poklanjamo studiu Joga Vita, kjer se je moja jogijska pot začela.

Monomi torba
Foto: Sami Rahim

Sofi

Unikatna predimenzionirana Sofi tvoji joga podlogi nudi razkošen dom. Na notranji strani ima diskretno všit žep, kjer lahko hraniš mobitel, ključe, denarnico in vse ostale nujnosti, ki jih zmeraj nosiš s seboj. Je ekstremno prostorna, zato lahko v njej hraniš tudi ostale pripomočke: dekico, bloke, trak, pulover in nakup, ki ga opraviš na poti v svoj joga studio. Sofi je sofisticirana, elegantna torba, ki jo lahko uporabljaš tudi za potovanja in druge prostočasne aktivnosti. Izdelana je z mislijo na enostavno urbano življenje.

Foto: Sami Rahim

Vse Monomi torbe so izdelane v Sloveniji izpod ljubečih rok Lucie, ki ustvarja pod znamko Luci clothing. Nobena od torb ne vsebuje plastike ali drugih umetnih materialov in so v celoti izdelane iz 100% GOTS certificiranega organskega bombaža.

Oblikovane so z mislijo nate, da lahko na preprost način prenašaš svojo joga opremo, ob tem pa imaš trajnosten modni dodatek za tvoje mestne dogodivščine. Nove Monomi joga torbe so že na voljo za naročilo.

Izberi svojo ultimativno torbo za enostavno urbano življenje tukaj.

Zahvaljujem se ti za podporo in zaupanje v Monomi.

Ustanoviteljica in idejna vodja znamke Monomi sem Teja Osterc. Zaljubljena v idejo o rasti in razvoju posameznika, sem s pomočjo majhne, a virtuozne in strokovne ekipe sodelavcev ustvarila prostor, kjer najdeš podporo za stabilne nove začetke ter pripomočke za visokopotezna nadaljevanja.