Anja Kaloh v pozi Bojevnika 2

Bojevniška joga za krepitev samozavesti

Ta joga praksa je namenjena prebujanju in dvigu energije. Mogočne in stabilne bojevniške poze, ki so del te vadbe, ti bodo pomagale okrepiti notranjo moč in samozavest. Praksa je primerna za zdrave, predhodno gibalno aktivne osebe. Praksa je dinamična in dostopna skoraj vsem.

Iskanje in vračanje v ravnotežje v asanah prenašamo v svoj vsak dan in vsakodnevne situacije, izkušnje in odnose.

Zahtevnost prakse je srednja. Tvoja izkušnja prakse ni odvisna samo od mojega vodenja, ampak je združenost mojega vodenja in tvoje bolj ali manj zavestne* prisotnosti. Ohranjaj stik s čutenjem svojega telesa in se zavedaj svojega diha, vsakega vdiha, vsakega izdiha. Želim ti prijetno izkušnjo.

*Zavestno izraža, da kaj poteka, se naredi s sodelovanjem zavesti, volje.

Izvedba jogijskih položajev poteka na lastno odgovornost. Za morebitne poškodbe, poslabšanja stanja ali druge negativne posledice, ki bi lahko nastale med prakso ali kot posledica le-te, ne prevzemamo odgovornosti. Če imaš kakršnekoli zdravstvene težave, se pred prakso posvetuj s svojim zdravnikom.

Sem Anja, diplomirana profesorica športne vzgoje in učiteljica joge, ki sem svoje poslanstvo našla v vodenju joge s poudarkom na zavedanju in čutenju. Iz ljubezni do joge sem ustanovila Asteya yoga studio v Mariboru in razvila lasten koncept joga oddiha.