Grozda Hartman

Sem Grozda Gayatri, ustanoviteljica Gayatri & Satya joga šole in registrirana izkušena učiteljica joge (E-RYT-500) in meditacije, učiteljica joge za nosečnice (RPYT) pri ameriškem združenju Yoga Alliance in učiteljica joge za otroke pri Rainbow kids Australia.

Že 20. leto uspešno vodim joga šolo Gayatri & Satya kjer izobražujem bodoče učitelje joge. Pod mojim vodstvom se je izšolalo že ogromno število joga učiteljev.

Moje doživljanje bistva joge izhaja iz lastnih izkušenj in raziskovanj. Osrednji poudarek dajem joga terapiji v povezavi z anksioznimi motnjami in depresijo. Organiziram programe, ki so v pomoč vsem, ki se soočajo s paničnimi napadi in obsesivno kompulzivnimi motnjami.

Trenutno poučujem jogo v Ljubljani in vodim različne programe, učiteljske tečaje hatha joge, učiteljske tečaje joge obraza in učiteljske tečaje joge za nosečnice pod okriljem ameriškega združenja Yoga Alliance in joga združenja Slovenije.

Joga šola Gayatri & Satya je edina joga šola v Sloveniji, ki podeljuje licenco učiteljskega tečaja joge za nosečnice, priznano s strani Yoga Alliance.

Vabim te v tempelj miru, najlepši joga studio, ki stoji na reki Ljubljanici pri gradu Fužine.

 

Vsi moji zapisi.

Sem Grozda Gayatri. Že 20. leto uspešno vodim joga šolo Gayatri & Satya, kjer izobražujem bodoče učitelje joge. Osrednji poudarek dajem joga terapiji v povezavi z anksioznimi motnjami in depresijo. Organiziram programe, ki so v pomoč vsem, ki se soočajo s paničnimi napadi in obsesivno kompulzivnimi motnjami.