Barbara Sabolek

Barbara Sabolek

Sem Barbara in sem srčna ter svobodna ženska. Smisel svojega življenja vidim v inspiraciji drugih žensk, ki jim skozi svoje življenjske izzive in primere pomagam, da zaživijo svoje življenje kot si ga zaslužijo- v miru in svobodi. Sem inštruktorica sensualne meditacije v Sensual studiu Maribor ter ustanoviteljica programa Čutne Reiki joge za ženske, ki jo izvajam v Joga klubu, prav tako v Mariboru. 
 
Ker v vsaki stvari iščem globino, se nenehno izobražujem tudi na področju razumevanja in delovanja energij (Usui Reiki, Angelski Reiki, Kundalini Reiki). 

 

In najpomembneje – sem ponosna mamica. In prav materinstvo je pri meni odigralo ključno vlogo, da sem se še globje podala na pot raziskovanja ženskega delovanja. In moja največja želja je, da z opravljanjem svojega poslanstva, postanem vzor hčerki Luni.

Sem Barbara in sem srčna ter svobodna ženska. Smisel svojega življenja vidim v inspiraciji drugih žensk, ki jim skozi svoje življenjske izzive in primere pomagam, da zaživijo svoje življenje kot si ga zaslužijo- v miru in svobodi.