Nuša & Tjaša - joga obraza in telesa

Pozdrav poletju – joga telesa & joga obraza

Lokacija: Mestni park Maribor (v primeru dežja gremo na suho)

Čas: sobota 1. junij 2024, od 9.00 do 11.30

Skupaj pozdravimo poletje! Kot se spodobi – z luštnim dogodkom, kjer se bosta združili joga telesa in joga obraza!

Poletje je čas, ko narava žari v svoji polnosti, in je tudi idealen čas za ustvarjanje pretočnosti, krepitev srca in magnetizma tudi v nas. Zato je gibanje ključno za naše dobro počutje, kardiovaskularni sistem, pretočnost telesa in močan imunski sistem. Ta čas po tradicionalni kitajski medicini (TKM) povezujemo tudi z elementom ognja, ki ob ravnovesju, v poletnih mesecih prinaša občutek veselja. Ko je ta energija v ravnovesju, čutimo pristno radost. Zato je prav, da čim bolj prikličemo na površje to čustvo. Joga nam bo ob tem v veliko pomoč. 

Na dogodku nas bo Tjaša najprej popeljala skozi jutranjo jogo, pri čemer bo poseben poudarek na področju trodelnega grelca, ki po TKM kraljuje prav v tem času. Skupaj bomo okrepili svoje roke, ramena in prsni koš.

Nato nas bo Nuša vodila k prekrvavljenim obrazom ob vadbi obrazne joge v povezavi s samomasažo. Svoje obraze bomo razvajale z maserskimi gibi, ki bodo poskrbeli za sijočo polt in svež videz. Znanje, ki ga pridobite, boste lahko uporabile vsako jutro, še pred nanosom kreme za obraz.

Po obeh vadbah se bomo skupaj osvežili ob limonadi in posladkali ob domačem pecivu, ter se sproščeno družili v prijetnem poletnem vzdušju.

Prijava

Dogodek je primeren za vse nivoje vadbe, zato predhodno znanje ni pogoj. Prinesite s seboj le udobna oblačila, veselo vzdušje pa bo zagotovljeno.

Prispevek: 35,00 € / osebo (število mest je omejeno, mesto je zagotovljeno s plačilom).

Prijave sprejemava na yoga@facenusa.com (Nuša) ali info@jogalnica.si (Tjaša).

Z jogo sem se prvič srečala leta 2010, leta 2021 pa sem uspešno zaključila učiteljski tečaj joge in jo začela tudi poučevati. Ustvarjam pod imenom Jogalnica, kjer želim ljudem približati jogo ne samo kot telesno vadbo, temveč tudi kot orodje za umiritev misli, za potop vase, za raziskovanje sebe.