Veganski zajtrk ali malica

Joga & brunch: Ljubezen (do sebe) gre tudi skozi želodec

Lokacija: Medgeneracijski center Vezenine Bled, Ulica Jule Vovk Molnar 2, Bled

Čas: sobota, 18. maj 2024, od 9.00 do 12.00

Povečaj ljubezen do sebe in si vzemi čas zase. Čas, kjer si nameniš pozornost in aktiviraš ljubezen do same(ga) sebe.
 
Tamara in Barbara bo vsaka na svojem področju poskrbeli, da začutiš sebe skozi svoj jaz. Ljubezen do sebe je vse – od tega kaj daš vase, do tega, da si znaš postaviti meje, se poslušati in se spoštovati.
 
Tamara te bo skozi prakso joge popeljala v neskončno radost, čutenje svojega telesa in sebe. Z jogo in tehniko vizualizacije te bo popeljala do stanja višjih zavesti, kjer boš začutil/a svoj neomejen potencial in svojo edinstvenost, ki jo vsi nosimo v sebi. Skozi naša čutila bomo začutili sebe, naše želje in naše potrebe. Joga bo trajala nekje 75 minut.
Praksa joge
Ker gre ljubezen tudi skozi želodec, bomo v drugem delu svoje čute prebudili z veganskimi in brezglutenskimi jedmi, ki jih bo za vas pripravila Barbara, ki je odlična ustvarjalka okusov in nas bo z izborom dobrot iz njenih treh knjig popeljala v nepozabne kulinarične užitke. Hrano bomo najprej čuječe zaznali, jo vonjali, otipali in nato zavestno poskusili v vseh njenih odtenkih.
Sledil bo sproščen brunch ob prijetnem druženju.
Veganski brunch
Potrebna oprema

S seboj prinesi:

  • vodo,
  • odejo za končno sproščanje,
  • dobro voljo.

Prijava

Prispevek za joga prakso in kulinarično izkušnjo: 48,00 €
 
Prijave obvezne (samo do zasedenosti vseh mest) na
tamara@potdospremembe.si.

Sem Tamara Manojlović in poučevanje joge je moja velika strast. Vesela sem, ko lahko nekomu spremenim življenje na bolje – tako kot sem ga sebi. Joga mi je prinesla notranji mir, pridobila sem notranjo moč in okrepila sem svojo samozavest.