Joga z otroki

Tečaj za učitelja joge za otroke – Rainbow Kids Yoga Australia

Lokacija: Joga šola Gayatri & Satya, Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana

Čas: v letu 2025

Z velikim veseljem in ponosom sporočam, da bo le našo kot prvo in edino joga šolo v Sloveniji obiskala ekipa najboljše šole joge za otroke Rainbow Kids Yoga Australia. Izjemno sem počaščena, pred mnogimi leti sem tudi osebno prav z njihovo ekipo sicer v Budimpešti zaključila vikend tečaj učiteljice joge za otroke. Tokrat nas bodo posebej po mojem povabilu obiskali novembra, kjer bodo pripravili izobraževanje za vse, ki bi želeli poučevati jogo za otroke (predhodne izkušnje z joga prakso niso potrebne, izobraževanja se lahko udeležite tudi vsi tisti, ki jogo ne poučujete, program je primeren za popolne začetnike).

Opis programa

Postanite učitelj joge za otroke. V treh najbolj zabavnih dneh se boste naučili kako pripraviti najbolj igrive joga urice za otroke. Ko slike in videji povejo več kot tisoč besed vabljeni k ogledu spletne strani Rainow Kids Yoge. Tudi vi lahko postanete del mavrice, ki bo zasvetila čisto blizu vas.

Urnik

Petek
8:30 do 18:00

Sobota*
9:00 do 18:00

Nedelja
8:30 do 18:00

Učitelj: Benjamin

*Družinska skupinska joga praksa za vse (četudi se niste udeležili izobraževanja).

Prijava 

Cena; 580,00 € 

  • 30 % popust na navedeno ceno zgoraj za vse prijave do 1.6.2024;
  • 20 % popust za vse prijave do 1.10.2024:
  • po 1.10. 2024 velja polna cena programa.

Pridružite se mi in ne zamudite prve in edinstvene priložnosti, da postanete najboljši joga učitelj za otroke na svetu! Resnično in zagotovo! Rainbow Kids Yoga gostuje prvič v Sloveniji, tako blizu nas. Z zaključenim tečajem in certifikatom lahko nadaljujete izobraževanje na njihovi stopnji 2 kar vam omogoča, da se registrirate pri največji in najbolj uveljavljeni ameriški organizaciji Yoga Alliance. (velja za vse, ki ste že učitelji joge).

Dobrodošli!

Prijave zbiram na info@yoga-gayatri.si .

Sem Grozda Gayatri. Že 20. leto uspešno vodim joga šolo Gayatri & Satya, kjer izobražujem bodoče učitelje joge. Osrednji poudarek dajem joga terapiji v povezavi z anksioznimi motnjami in depresijo. Organiziram programe, ki so v pomoč vsem, ki se soočajo s paničnimi napadi in obsesivno kompulzivnimi motnjami.