Telovadba za nosečnice

Tečaj za učitelja joge za nosečnice

Lokacija: Joga šola Gayatri & Satya, Trpinčeva ulica 71, 1000 Ljubljana

Čas: sobota, 21. september 2024

Vabljeni na izobraževanje, ki je namenjeno učiteljem joge in vsem ostalim vaditeljem, ki bi želeli razširiti svoje znanje in se dodatno usposobiti za samostojno vodenje vadb za nosečnice. Po uspešnem zaključku izobraževanja za poučevanje joge za nosečnice se boste lahko registrirali pri ameriški zvezi Yoga Alliance (pogoj predhodno končan osnovni učiteljski tečaj joge 200 ali 300 ur).

Opis programa

Program je sestavljen iz 2. vikendov (sobota in nedelja med 9.00 in 16.00 uro) izključno za tiste, ki ste že joga učitelji z potrjenim certifikatom. Vsi, ki niste joga učitelji pa je izobraževanje sestavljeno iz 4. vikendov (enako sobota in nedelja med 9.00 in 16.00 uro).

Podali se bomo na pot raziskovanja in učenja vseh tehnik, ki so potrebne za samostojno vodenje joge za nosečnice. Program je sestavljen iz razumevanja psiholoških vidikov, ki potekajo med nosečnostjo, spoznali boste vse pogoste bolezni, ki lahko pestijo nosečnice, tako boste znali prilagoditi prakso vsaki izmed njih. Vključuje torej tehnike joge kot so učenje vadb za vsako trimesečje, tehnike sproščanja, pravilnega dihanja in priprav na porod. Prejeli boste dovolj znanja, da boste lahko na varen način vodili ure joge za nosečnice.

Prijava 

Skupina v studiu: sobota, 21. september 2024.

Individualna izvedba osebno ali online: kadarkoli po dogovoru. 

Cena:

  • za joga učitelje: 1.190,00 €;
  • za tiste, ki niste joga učitelji: 1.590,00 €.

Možno plačilo na dva obroka. Cena v primeru obročnega odplačevanja ostaja enaka. Cena v individualni izvedbi osebno ali online ostaja enaka.

V primeru, da izobraževanje vmes prekinete šolnine ne vračamo.

Prijave zbiram na info@yoga-gayatri.si .

Sem Grozda Gayatri. Že 20. leto uspešno vodim joga šolo Gayatri & Satya, kjer izobražujem bodoče učitelje joge. Osrednji poudarek dajem joga terapiji v povezavi z anksioznimi motnjami in depresijo. Organiziram programe, ki so v pomoč vsem, ki se soočajo s paničnimi napadi in obsesivno kompulzivnimi motnjami.