Obrazna joga

Tečaj za učitelja joge obraza

Lokacija: Joga šola Gayatri & Satya, Trpinčeva ulica 71, 1000 Ljubljana

Čas: vsak mesec

Dobrodošli na edinstvenem programu in učiteljskem tečaju obrazne joge. Podajte na pot skupaj zmenoj in spoznajte metodo obrazne joge, ki jo je imela rada že Kleopatra v starem Egiptu. Joga obraza za mene osebno pomeni zdravje, sprostitev ter samozdravljenje vseh organov, živčevja in hormonov, uravnovesi tudi vse čakre. Joga obraza, ki vrača tonus obraza in pomlajuje je samo dodatek, ni pa to glavna korist, zato osebno želim izpostaviti jogo obraza kot izjemno tehniko, ki vrača zdravje organom telesa, ima izjemen vpliv na hormone, žleze in možgane ter centralni živčni sistem.

Opis programa

Program je sestavljen iz 2. srečanj po dogovoru. Na prvem srečanju spoznamo: kaj je joga in en osnovni del filozofije joge, zgodovino joge obraza in natančno anatomijo obraza kar pomeni, da boste pridobili dober uvid v delovanje telesa – podrobneje obraza in vseh žlez v glavi z vidika uradne medicine kakot tudi z vidika tradicionalne kitajske medicine, spoznali boste mišice obraza, ki jih je kar 57, Spoznali boste kaj je tehnika obrazne joge, ki jo je hvalila že Kleopatra v starem Egiptu. Naučili se bomo pravilno in natančno izvajati vse osnovne vaje obrazne joge. Učimo se pravilne asistence tečajnikov in kako pravilno usmerjati tečajnika na primerih. Na drugem srečanju sledi vaše vodenje, odvodite samostojno prakso joge obraza. Izobraževanje poteka skupinsko ali individualno z vsakim udeležencem po dogovoru.

Prijava 

Skupina v studiu: vsak mesec

Individualna izvedba osebno ali online: kadarkoli po dogovoru. 

 

Cena: 526,00 €

 

Možno plačilo na dva obroka. Cena v primeru obročnega odplačevanja ostaja enaka. Cena v individualni izvedbi osebno ali online ostaja enaka.

V primeru, da izobraževanje vmes prekinete šolnine ne vračamo.

 

Prijave zbiram na info@yoga-gayatri.si .

Sem Grozda Gayatri. Že 20. leto uspešno vodim joga šolo Gayatri & Satya, kjer izobražujem bodoče učitelje joge. Osrednji poudarek dajem joga terapiji v povezavi z anksioznimi motnjami in depresijo. Organiziram programe, ki so v pomoč vsem, ki se soočajo s paničnimi napadi in obsesivno kompulzivnimi motnjami.