Ženski oddih v Sloveniji

Spomladanski Joga Vita vikend oddih

Lokacija: Dovje pri Mojstrani na Gorenjskem

Čas: od petka, 24. do nedelje, 26. maja 2024

Postaviti sebe na prvo mesto, pomeni morda nekomu reči ne, da lahko sebi rečemo da. Pridruži se ženskemu druženju v čudoviti alpski vasici Dovje pri Mojstrani!

Idilična alpska hiška na Gorenjskem

V oktobrskem vikendu od petka do nedelje se bomo sprehodile po zanimivih kotičkih Triglavskega narodnega parka. Aktiven oddih bo ostal za vedno v lepem spominu. 

Naša namestitev bo v idilični vasici Dovje pri Mojstrani. Vas s tisočletno zgodovino, kmečko tradicijo in najbolje ohranjeno tipično alpsko arhitekturo, ki je od Kranjske gore oddaljeno 14 km.

Soba na ženskem joga oddihu na Gorenjskem

Bivamo v lepo obnovljeni tipični alpski hiši, ki nam nudi tudi prijeten prostor za vadbo joge – yoga shala. Tukaj bomo globoko zadihale, kajti Dovje ima zdravilno klimo.

Komu je aktiven oddih namenjen?

Jogistkam z ali brez predhodnega znanja, navdušenkam potepanj v naravi, ljubiteljicam ekološke hrane in zdravega načina življenja. Delavnice in potepanja, ki te bodo zagotovo navdušila.

Potrebna oprema

Udobna športna oblačila, nizki pohodniški čevlji, vetrovka, manjši nahrbtnik, udobna oblačila za vadbo joge in joga podloga (možna je brezplačna izposoja podloge), pohodne palice (po želji).

Prijava

Število prijav je zaradi ekskluzivnosti prostora in izvedbe programa omejeno na 12 oseb.

Cena: 380,00 €

V ceno je vključeno:

  • namestitev v urejeni rustikalni alpski hiši (2 nočitvi);
  • 2 x zajtrk, 2 x večerja;
  • program joge, ajurvedska delavnica; sprostitvena delavnica Joga Nidra;
  • vodeni lahki planinski izleti.

Cena ne vključuje:

  • prevoza do mesta nastanitve ter prevozov v okolici (opcijsko lahko delimo kontakte udeleženk za ekološko delitev prevozov);
  • malice na pohodih in stroški osebne porabe (pijača na kočah), morebitni stroški parkirnin. Dodatni stroški niso visoki.

Svoje mesto na ženskem vikendu dobrega počutja si zagotoviš z rezervacijo ter vplačano akontacijo v višini 150€ . Do zasedbe prostih mest. Vplačana akontacija se v primeru odpovedi ne vrača. Seveda pa se celotno vplačilo povrne kjer je razlog odpovedi višja sila.

Število udeleženk je zaradi kakovosti izvedbe omejeno na 12, zato prosimo, da pohitite s prijavami.

Za dodatne informacije se povezujemo na info@jogavita.si in 040 167 819.

Joga v idilični alpski hiši

Sem Katja. Priznana učiteljica joge ter ustanoviteljica joga studia Joga Vita v Mariboru. Moje vadbe joge imajo namen poglabljanja povezanosti. Ne le samih s seboj, temveč tudi z ljudmi okoli nas.