Zvočno sproščanje s Koshi zvončkom

Joga nidra in zvočno sproščanje: Prebujanje v pomlad

Lokacija: Joga Vita, Vetrinjska ulica 16, Maribor

Čas: petek, 22. marec 2024, ob 19.00

Dolgo pričakovana pomlad je že skoraj tukaj. Čas svežih začetkov in prebujanja. Občutimo življenje, ki potihem žubori nekje globoko v nas. Zimski počitek je pripravil rodovitno prst, v katero bomo zdaj položili semena za naslednji cikel, ki se pravkar začenja.

Vabim vas potovanje v stanje sproščenosti. Namenili si bomo uro časa, trenutek v dnevu, ko se odmaknemo od vsakdanjika v svoj notranji svet.

Postavili bomo namero svojim novim začetkom. Globoko bomo sprostili svoje fizično telo v položaju šavasane, leže na hrbtu. Potopili se bomo v tišino, kjer bomo lažje slišali sebe. Prepustili se bomo zvoku himalajskih posod, koshi zvončkov in drugih glasbil, da nas odpelje v stanje globoke sproščenosti. Naša pozornost bo lebdela nekje med spanjem in budnostjo, kar imenujemo joga nidra, jogijsko spanje.

Pričakujete lahko, da se boste iz svojega jogijskega spanja prebudili globoko spočiti, pretočni in v stiku s sabo. Pripravljeni na pomlad!

 

Potrebna oprema

Potrebujete le udobna, topla oblačila. Po želji lahko prinesete svojo podlogo. Vse ostale pripomočke imamo v studiu.

Prijava

Sproščanje traja 60 minut.

Cena: 18,00 € na osebo.

Prijave na info@jogavita.si.

*Vsa mesta so zapolnjena.

Moje ime je Špela. Z jogo sem se prvič srečala leta 2015. Zadnjih nekaj let se izobražujem na področju joge in ajurvede, na vadbah, ki jih vodim, pa prepletam znanje obeh. Ljudem želim približati jogo kot nekaj preprostega, dostopnega in uporabnega ter jih opremiti z orodji za samostojno raziskovanje svojega bistva.