Energijska podpora z jogo in zvokom

Energijska podpora z jogo in zvočno meditacijo​

Lokacija: Medgeneracijski center Vezenine Bled, Ulica Jule Vovk Molnar 2, Bled

Čas: sobota, 13. april 2024, od 18.00 do 20.00

Vzemi si čas in se prepusti praksi joge, kjer bomo povečali pretok prane in pomagali telesu do čiščenja. Izvedli bomo jogijske asane in tehnike dihanja, ki nas bodo podprle pri odvajanju toksinov iz telesa.
 
V drugem delu se prepusti zdravilnim zvokom gonga, himalajskih in kristalnih posod, kristalne lire, kalimbe, oceanskega bobna, handpan-a in še drugim malim instrumentom, ki nas bodo popeljali v stanje globoke sprostitve, vzpostavili ravnovesje v našem fizičnem, čustvenem in mentalnem telesu.
 
Joga in zvok nam bosta omogočila intenzivno energetsko transformacijo pri odpiranju se sveži pomladni energiji in novih začetkih za polno izražanje sebe. Ne glede na to, da gre za skupinski dogodek, bo v vsakem udeležencu potekal individualni proces, moč skupine pa bo to še podkrepila. Privošči si energijsko podporo duše in telesa.

Potrebna oprema

S seboj prinesi:
  • vodo;
  • odejo in kar potrebuješ za udobno sprostitev;
  • blazino (če želiš imeti svojo).
Priporočljivo je, da se ti ta dan ne mudi kam naprej in da v dneh pred dogodkom in po dogodku piješ zadostno količino vode.

Prijava

Prispevek za energijsko izmenjavo: 39,00 €
 
Prijave obvezne (samo do zasedenosti vseh mest) na
tamara@potdospremembe.si ali zupan.nina@hotmail.com.

Sem Tamara Manojlović in poučevanje joge je moja velika strast. Vesela sem, ko lahko nekomu spremenim življenje na bolje – tako kot sem ga sebi. Joga mi je prinesla notranji mir, pridobila sem notranjo moč in okrepila sem svojo samozavest.